לפגישת ייעוץ חינם:

אוריון שיווק באינטרנט

איזה כיף שכותבים על לקוח שלך

באחד מראיונות סיכום שנת 2011 באוכל חזה המסעדן יורם ירזין כי אחד הטרנדים שיתרגשו לפתחינו בשנים הקרובות הוא שובו של המטבח המקסיקני לחיינו. באותו הריאיון אמר ירזין כי לדעתו כי כבר בשנת 2012 יחזור המטבח לתודעה אחרי שנים שניסה להרים את ראשו בהצלחה חלקית מדי. לא מעט גבות הורמו לנוכח התחזית המקסיקנית הזאת ועל אחת כמה וכמה כשבאמת פתח המסעדן המצליח את הטאקריה בגן החשמל וגרם ללא מעט אנשים בתעשיית האוכל לנבא לו כישלון מהדהד בתחום. אז אמר ירזין כי דרושה מסעדה שתזכיר לישראלים כמה בקלות יכול המטבח המקסיקני להתחבב עלינו וכי זו הסיבה האמיתית לכך שהמטבח הזה מעולם לא הצליח לתפוס פה ברצינות.

שנתיים אחר כך אפשר להגיד שירזין צדק. ולא רק מהסיבה הפשוטה שבמהלך השנתיים התרבו האופציות הראויות לאוכל מקסיקני מהיר, יעיל, זול וטעים (ראו בהמשך הרחבה), אלא כי אנחנו ניצבים שוב בפני מתקפה מקסיקנית שתתרגש עלינו בתקופה הקרובה ומטרתה לגרום לישראלים לעשות את התיקון עם המטבח הלטיני. 

אנחנו באוריון הכי שמחים בעולם על הנבואה שהתגשמה ויותר מכך, שמחים לאכול בטאקריה החלוצה.